6 Eylül 2012 Perşembe

artan poğaça ekmeklerimizi değerlendirelim

tüm arkadaşlarıma günaydınlar ve sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum.bugün sizlerle  bayatlayan sandviç ve poğaça ekmeklerimizi değerlendirmek adına yaptığım kolay bir tarif paylaşmak istiyorum.aslında tarif yok.malzemeler sizin damak zevkinize göre değişiyor.

bayatlayan sandviç ekmekleri ortadan ikiye kesilir ve üstlerine kahvaltılık margarin sürülür.üzerine dilimlenmiş kaşar peyniri döşenir.
fırının ızgara kısmı açılır ve kaşar peyniri eriyene kadar bekletilir.
domatesli zeytinli ve kaşar peynirli

sucuklu kaşar peynirli

9 yorum:

  1. Canısı günaydın ellerine sağlık çok
    leziz öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. offf offff elinize sağlık, yeme de yanında yat...

    YanıtlaSil
  3. Harika görünüyor canım.Gerçekten de bayat sandviç veya ekmeği değerlendirmenin en güzel yolu.
    Ellerine sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. mmmm çayın yanına harika olur.
    aldım missssssssss.

    YanıtlaSil
  5. evet çok haklıısn artan hamurları değerlendirmek lazım...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. ellerinize saglik hayirli günler :)

    YanıtlaSil
  7. Biz hafta sonları yaparız...Çok güzel gerçekten..Hemde bayat ekmekler değerlenmiş oluyor..

    YanıtlaSil
  8. yiyelim içelim ama israf etmeyelim ne kadar güzel ve lezzetli olmuş elleriene sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. çok iştah açıcı görünüyor. Zaten peynirli olan herşeye bayılırım, bunlar da çok lezzetli olmalı.

    YanıtlaSil