tüm arkadaşlarıma günaydınlar ve sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum.bugün sizlerle bayatlayan sandviç ve poğaça ekmeklerimizi değerlendirmek adına yaptığım kolay bir tarif paylaşmak istiyorum.aslında tarif yok.malzemeler sizin damak zevkinize göre değişiyor.
bayatlayan sandviç ekmekleri ortadan ikiye kesilir ve üstlerine kahvaltılık margarin sürülür.üzerine dilimlenmiş kaşar peyniri döşenir.
fırının ızgara kısmı açılır ve kaşar peyniri eriyene kadar bekletilir.
domatesli zeytinli ve kaşar peynirli
sucuklu kaşar peynirli
Canısı günaydın ellerine sağlık çok
YanıtlaSilleziz öpüyorum.
offf offff elinize sağlık, yeme de yanında yat...
YanıtlaSilHarika görünüyor canım.Gerçekten de bayat sandviç veya ekmeği değerlendirmenin en güzel yolu.
YanıtlaSilEllerine sağlık.
Sevgiler...
mmmm çayın yanına harika olur.
YanıtlaSilaldım missssssssss.
evet çok haklıısn artan hamurları değerlendirmek lazım...
YanıtlaSilsevgiler...
ellerinize saglik hayirli günler :)
YanıtlaSilBiz hafta sonları yaparız...Çok güzel gerçekten..Hemde bayat ekmekler değerlenmiş oluyor..
YanıtlaSilyiyelim içelim ama israf etmeyelim ne kadar güzel ve lezzetli olmuş elleriene sağlık sevgiler:)
YanıtlaSilçok iştah açıcı görünüyor. Zaten peynirli olan herşeye bayılırım, bunlar da çok lezzetli olmalı.
YanıtlaSil