malzemeler.
3 tane yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı tozşeker
1 su bardağı mısır nişastası
yarım su bardağı sıvıyağ
1 limon kabuğu rendesi
1 pk vanilya
1pk kabartma tozu
aldığı kadar un
tüm malzeme çırpılırazar azar un ve kabartma tozu eklenir ve karıştırılıp yağlanmış kalıba dökülür.180 derece fırında pişirilir.
afiyet olsun.
ayrıca sevgili blog arkadaşım SEÇİLlin düzelemiş olduğu çok güzel bir hediye çekilişi var.katılmak isterseniz lütfen tıklayın.
http://www.yemekaski.com/2012/12/07/hatay-ve-yunanistan-lezzetleri-cekilisi/
nişastalı kekler çok farklı bir dokuya sahip gerçekten..
YanıtlaSilellerine sağlık canım..
sevgiler
Ellerine saglik cok guzel olmus canim.
YanıtlaSilnefis olmuştur eminim, emeklerine sağlık sevdacığım...
YanıtlaSilCanısı ellerine sağlık kek süper öpüyorum.
YanıtlaSilNisatali kek hic denemedim, ellerine saglik cok guzel gozukuyor..
YanıtlaSilellerine sağlık canım kum sözüne bittim tam çay yerini olmuş. sevgileirmle...
YanıtlaSilhiç nişastalı kek denemedim.denemeliyim Eline sağlık
YanıtlaSilsevgiler
Kek muhteşem olmuş canım. Çok severim nişastalı kekleri.. Ellerine sağlık..
YanıtlaSilellerine sağlık canım...
YanıtlaSilmiiis miiis...
Kurabiyesini çok severim ama kekini hiç yemedim. Denemek lazım
YanıtlaSilEllerine sağlık arkadaşım
Sevgiler
keki çok merak ettim en kısa sürede deneyeceğim. Ellerine sağlık
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,aldım çayımın yanına bir dilim..
YanıtlaSilÇok öpüyorum.
Ayrıca iyi şanslar..
eline sağlık mis koktu....bende isterim...sevgileer
YanıtlaSilellerine sağılık,kokusu bile geldi ,yok,yok benim mıfinler koktu galiba.
YanıtlaSiluzun zaman önce sadece bir kez yapmıştım kum kek,hatırlatmış oldun bana:)eline sağlık canım...
YanıtlaSilHiç denemedim, merak ettim doğrusu. Ellerine sağlık. :)
YanıtlaSilEllerine sağlık ben de nişastalı keki seviyorum. Sevgiler.
YanıtlaSilnişastalı keki evdeki nişastayı bitirmek için denemiştim çok beğendik :)
YanıtlaSilsevgiler
Nişastalı kurabiyelerde aynen ağızda dağılır, hatta ben annemden öğrenmiştim.Pandispanyayı da nişastalı yaparım,hem kar gibi olur,hemde harika kabarır.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSil