malzemeler:
1 kase pilavlık ulgur
1 yemek kaşığı tereyağ
pastırma,sucuk
tuz
tencerede tereya eritilir . pastırma ve sucuklar ilave edilerek kısık ateşte kavrulur.kavrulan pastırmalı sucuklara bulgur ve tuz eklenerek biraz daha kavrulur ve üzerine geçecek kadar kaynar su ilave edilir.ocağın altı kısılır ve pilav suyunu çekince ocaktan alınır.
afiyet olsun.
ayrıca resimdeki hediyeleri kazanmak istiyorsanız lütfen tıklayın.
http://durme.blogspot.com/2013/02/sevgililer-gunu-hediye-cekilisi.html

pastırmalısını hıc denemedım yapıcam bakalım nasıl olacak
YanıtlaSilooooo.. pastırma varsa tamamdır lezzeti. kesinlikle denemeliyim ellerine sağlık hayatım
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık pastırma çok yakışmıştır.Çekilişte bol şanslar
YanıtlaSilöpüyorum...
Ohhh yanında bir de ayran yemede yanında yat .Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.Daha öncesi hiç denememiş ve de görmemiştim güzel bir tarifmiş.sevgiler.
YanıtlaSilPastırmalı sucuklu hiç denemedim ne lezzetli olur denemek lazım :)
YanıtlaSilCanım bulgura bayılıyorum. Buda değişik olmuş.Ellerine sağlık:)
YanıtlaSilHmmm degisik ..pastirmali ve misler gibi kokulu..ellerinize saglik diyorum..
YanıtlaSilO kadar güzel görünüyor ki.. Sanki kokusu burnuma geldi mis gibi :) Ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilÇok değişik ve çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.
YanıtlaSiloff aöa off bu ne ama ya:)
YanıtlaSilZaten bugur pilavını çok severim birde böyle pastırmalısına biterim
Ellerine sağlık canım.
Ne güzel bir pilav öyle, ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilevde hazır pastırmada varken deneyeyim ben bunu
YanıtlaSil000y 00y 0000y pastırmalı bulgur hayır diyemeyeceğim bir lezzet :)
YanıtlaSilellerine sağlık canım...
ne güzel bir lezzet , ellerine sağlık:-)
YanıtlaSilellerine sağlık canım pilav nefis ötesi...
YanıtlaSilçekiliş için boll şans..
Sucuk değil ama sebzeli pastımalı bulgur pilavını denemiştim.Ben çok beğendim pastırmayı çok severim çünkü ,ellerine sağlık canım
YanıtlaSilSevgiler,