- 1 büyük kase fasulye turşusu
- 2 tane kuru soğan
- 2 tane biber turşusu
- 2 diş sarımsak
Kuru soğanlar doğranır ve tencerede az sıvı yağda kavrulur. Sarımsak doğranır ve soğana ilave edilir. 2-3 dakika daha kavrulunca biberler doğranıp ilave edilir.
Fasulyelerde doğranıp soğanlı biberlere eklendikten sonra kısık ateşte 10 -15 dakika kavrulur ve ocaktan alınır. Soğuyunca servis yapılır. Turşu kavurması hazır. Afiyet olsun.
ablacım ellerine sağlık..
YanıtlaSilçok severim turşu kavurmasını misss :)
hiç yemedim tadı nasıldır acaba
YanıtlaSilherkes beğendiğine göre denemeli
eline sağlık ablacığım
afiyet olsun
Çok severim yanında mısır ekmeğide olunca değmeyin keyfime:)
YanıtlaSilEllerinize sağlık
Sevgiler:)
miiis gibi... ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilsevgiler..
Canım bir Karadeniz kızı olarak bayı
YanıtlaSillırım ellerine sağlık.Hayırlı cumalar
öpüyorum...
Çok güzel olur off off nefis ellerine sağlık canım.sevgiler..
YanıtlaSilayy ama ben çok severim. yemeyeli yıllar oldu. Bir hava teyzemiz vardı Ordulu o yapardı. ahh o günler.
YanıtlaSilellerine sağlık nefis görünüyor.
Ben de hiç yemedim, yapana da denk gelmedim. Değişik bir lezzet olmalı ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilmımmm çok severim,hele de fasulye kavurması bayılırım.eline sağlık canım...
YanıtlaSilTurşuya bayılırım, kavurmasını hiç yemedim ama deneyeceğim çok güzel görünüyor... Sevgiler...
YanıtlaSilHiç duymadığım ve tadını merak ettiğim bir tat.Denemek lazım.Emeğinize sağlık.
YanıtlaSilUzun zamandır yemiyordum, annem yapıyor genelde. Sitede görünce canım istedi, ellerine sağlık
YanıtlaSilellerinize sağlık.ilk kez samsun da yemiştim turşu kavurmasını.çok sevmiştim hala da çok severim.o günleri hatırlattınız bana.çok teşekkürler...
YanıtlaSilÇok özlemişim bu lezzeti gmrünce farkettim baya oldu yemeyeli eline salık canım
YanıtlaSilÇok severim yanında da çay ve mısır ekmeği varsa eğer değme keyfe...
YanıtlaSilEllerine sağlık...
Nefis olmuş canım sevgiler...