1 paket kakaolu pötübör büskivi
1 su bardağı portakallı irmik
5 su bardağı süt
1 su bardağı tozşeker
bir tencerede süt,irmik ve tozşeker karıştırılır.ocakta kısık ateşte koyulaşana kadar pişirilir.pişen muhallebinin yarısı tepsiye dökülür.üzerine bir sıra kakaolu büskivi dizilir.kalan muhallebi de büskivilerin üzerine dökülür.kalan büskiviler rondoda çekilir ve muhallebinin üzeride serpilir.
1-2 saat buzdolabında bekletilen tatlı soğuyunca servis yapılır.
afiyet olsun.
ellerine sağlık hemde portakal aromalı enfes olur. afiyet şifa olsun
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Nefis görünüyor.
YanıtlaSilSevgilerimle
http://cocuklarlamutfakta.blogspot.com.tr/
sütlü tatlılarıçok seviyorum. ellerinize sağlık. sevgiler.
YanıtlaSiliadei ziyarete geldim. Sütlü tatlılara severim ellerine sağlık...
YanıtlaSilhem pratik hemde harika lezzet ellerine sağlık canım
YanıtlaSilablacım ellerine sağlık çok nefis görünüyor tatlın.
YanıtlaSilhem pratik hemde çok lezzetli..
afiyetle..
Soğuktan herhalde
YanıtlaSilCanım sürekli tatlı bir şeyler istiyor
Ellerine sağlık
Sevgiler
Ellerine sağlık aromalı nefis bir pasta olmuş,selam ve sevgiler:)
YanıtlaSilAcaba bende bir daha yapışımda portakallı mı yapsam düz olarak pek sevmiyorum irmik tatlısını portakal ona çok güzel lezzet katmıştır aklımda olsun canımm ellerine sağlık.sevgilerimle.
YanıtlaSilAyy harika aksam olunca sasiriyoruz ne yiyeceğimizi :) nefis fikir sevgiler
YanıtlaSil