barbunya |
malzemeler:
1 kase barbunya
3-4 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı yoğurt
yarım demet dereotu
2-3 dal yeşil soğan
tuz,zeytinyağ
barbunya geceden ıslatılır ve ertesi gün haşlanır.haşlanan barbunya süzülür ve derin bir kaba alınır.üzerine doğranmış dereotu ve yeşil soğan eklenir.1 kasede yoğurt ve mayonez çırpılır ve barbunyaya ilave edilir.tuz ve zeytin yağda eklendikten sonra karıştırılır ve servis yapılır.
afiyet olsun.
İyi akşamlar canım ellerine sağlık değişikliği severim. Sevgilerimle
YanıtlaSilSalatayı duyunca gecenin bu saatinde bile hemen geldim. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgiyle kal.
Barbunyayı böyle hazırlamak hiç aklıma gelmezdi doğrusu.Süper fikir, elinize sağlık.Sevgiler.
YanıtlaSilMerhaba siteni çok beğendim, bende kendi blogumda bir çekiliş yapıyorum katılmak istersen beklerim.
YanıtlaSilhttp://www.selmamutfakta.com/2016/02/bloggerlara-ozel-cekilis.html
Salatanın her halini severim. Bu da nefis görünüyor. Ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilCanım eline sağlık salatalar her zaman en çok sevdiklerimdir,afiyetler olsun.
YanıtlaSilFarklı ve Enfes bir salata olmuş, ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilSalatanın her türlüsünü çokkk severim canımmm ellerine sağlık,öpüyorum...
YanıtlaSilelinize sağlık
YanıtlaSilSüper bir fikir. Denemedim denemek isterim.Ellerine sağlık..
YanıtlaSilMerhaba, oktay usta yemek tarifleri olarak sitemizde geniş kapsamlı bir tarif yarışması düzenliyoruz. Sizde katılmak isterseniz kendinize ait olan tariflerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
YanıtlaSilhttp://www.oktayusta-yemektarifleri.com/p/tarif-gonder.html