- yarım kilo ıspanak kökü
- 1 çay bardağı bulgur
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tane kuru soğan
- 1 kase doğranmış sucuk
- az tuz,su
Kuru soğan doğranır ve tencerede az sıvı yağla beraber kavrulur.
Kavrulan soğana sucuklar ve salça eklenerek tekrar kavrulur.
Kavrulan malzemelere ıspanak kökleri ilave edilir ve kavrulur.
Bulgur,az tuz ve sıcak su eklenerek kısık ateşte pişirilir.
Afiyet olsun.
Çok sevviyorum böyle yemekleri ellerine sağlık çok hafif ve lezzetli sevgiler
YanıtlaSilCanım eline emeğine sağlık çok severim ıspanak yemeğini afiyetler olsun sevgilerimle..
YanıtlaSilIspanağın her türlüsünü seviyorum. Eminim sucuklusu da nefistir. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım. Afiyet olsun.
YanıtlaSilSevgiyle kal.
Ellerine sağlık canım öpüyorum...
YanıtlaSilBen çok severim . Ellerine sağlık
YanıtlaSil