tüm arkadaşlarıma ve ziyeretçilerime iyi akşamlar dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.her gününüz sağlıklı ,mutlu geçsin dileklerimle bu akşam sizlerle kolay ve lezzetli bir pasta tarifi paylaşmak istiyorum.
malzemeler:
1 tane hazır pandispanya veya kendiniz yapabilirsiniz
1 pk mandalinalı pelte
4-5 tane mandalina
1 pk kremşanti
süt
kremşanti sütle çırpılıp hazırlanır.mandilanın kabukları soyulup dilimlere ayrılır.
mandalinalı pelte üzerindeki tarife göre hazırlanır ve bekletilir.
pandispanyanın tek katı tepsiye konur ve sütle ıslatılır.kaşıkla kremşanti sürülür.kremşantinin üzerine mandalina dilimleri dizilir.diğer pandispanyada üzerine kapatılır ve üzeri az sütle ıslatılır.daha sonra heryerine mandalina dilimleri dizilir.mandilanaların üzerine hazırlanan pelte dökülerek buzdolabında bekletilir.
afiyet olsun.
Nefis ellerinize sağlık.
YanıtlaSilbaşlıkta mandalin diyecektin galiba:)
YanıtlaSilellerine sağlık canım
sevgiler
Canım ellerine sağlık bende tart yaptım öpüyorum...
YanıtlaSilhımm tam zamanı portakallı ve mandalinalı lezzetleri bol bol kullanmak
YanıtlaSilçok hoş görünüyor eline sağlık canım
Sevdam ellerine sağlık yaş pastan ye beni diyor..
YanıtlaSilMandalinalı pelteyi bende alıp beğenmiştim. Değişik ve çok güzel bir pasta olmuş ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilMandalina bolken denemek lazim , ellerine saglik canim...
YanıtlaSilEllerine saglik, goruntu nefis eminim tadida oyleydi:)
YanıtlaSilEllerine sağlık canım, nefis görünüyor.
YanıtlaSilMandalina eli kulağında biter yakında bol bol yapıp yemeli pastaları bide kilo problemi olmasa :))
YanıtlaSilNasıl hafif nasıl güzel bir görüntüsü var. Harika olmuş canım, ellerine sağlık..
YanıtlaSilçok güzel görünüyor...
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık.......
Meyveyi çok sevdiğim için hemen çarpıldım fotografa. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım
YanıtlaSilGecikmedim umarım. 36 böreğini söylediğin gibi denemedim hiç. Günün de varmış, şimdi işleri zora sokmayayım. Hazır edip dondurucuda bekletebilirsin diye düşünüyorum ama inan denemedim. Riski göze alabilirsen:) ama pişmişini donduruyorum, sonra çıkarıp ısıtıyorum. Kolay gelsin. Yaşpasta da harika ellerine sağlık.
YanıtlaSilOldukça değişik ama sanırım ekşi ekşi pek lezzetlidir..
YanıtlaSilEllerinize sağlık..
Canım az önce nerdeyse 1 kilo mandalini yedim geçtim..
YanıtlaSilBen mandalin hastasıyım resmen..
Bu pasta tam benlik..
Ellerine sağlık.
nefis görünüyor ellerinize sağlık..
YanıtlaSil