28 Ekim 2015 Çarşamba

öğretmenler günü hediye seçenekleri

Öğretmenler toplumumuz için büyük önem teşkil eden, gelecek nesilleri şekillendiren insanlardır. Verdikleri eğitimin kalitesine bağlı olarak insanların karakterleri şekillenmektedir. Aileden sonra insan üzerindeki en etkili olgu eğitimdir. Eğitimi sağlayan, eğitici görevindeki öğretmenler hayatlarımızda oldukça büyük bir rol oynamaktadır. Yolu okuldan geçen her insan öğretmenini anımsar ve ona büyük bir saygı duyar. Onu hayatının daha en başında, en saygıdeğer insan olarak görür, disiplini ve çalışmayı, okumayı ve doğru düşünmeyi ondan öğrenir. Öğretmenler her zaman toplumumuz tarafından el üstünde tutulması gereken ve saygıda kusur edilmemesi gereken insanlardır. Onlar dünyanın en zor ama bir yandan da en güzel mesleğini yapmaktadırlar. Bir çocuğun yetişmesi bile ne kadar zorken onlar yüzlerce, binlerce çocuğun yetişkin bir birey olmasına katkıda bulunurlar. Her zaman sabırlı, düşünceli, fedakar olmalı öğrencilerine bu güzel davranışları aşılamak için örnek olmalıdır. Ülkemizde öğretmenlerimize adanan tarih 24 Kasım’dır. Bu tarih takvimlerimizde yıllardır Öğretmenler Günü olarak yer almaktadır. Öğretmenler Günü’nde geçmişimizde kalan veya hala eğitime devam ediyorsak bu günümüzde yanımızda olan bizler için çaba sarf eden ve fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimiz için hediye seçmekte zorlanabiliriz. Bayan öğretmene çiçekler, şık aksesuarlar, güzel mesajlarla düzenlenmiş şık dekoratif objeler alabilirken erkek öğretmene hediye almakta biraz daha zorluk çekeriz. Çünkü erkek öğretmene hediye alırken sade olmasına ve aynı zamanda çok şık olmasına, sıradanlıktan uzak, şaşırtıcı ve mutlu edici bir hediye seçmeye özen göstermeliyiz.

Erkek Öğretmene Hediye Ne Alınabilir?

Öğretmene Özel Hediye Pusula






Erkek öğretmene hediye almak isteyenler için değişik ve şık bir öneri: Pusula. Ancak bu pusula kesinlikle sıradan değil. Değerli öğretmeninize özel hissettirecek bir hediye vermek gerektiğini, onu şaşırtmak ve mutlu etmek gerektiğini göz önünde bulundurursak kutusunda isim yazılı bu metal pusula hoş bir hediye olacaktır. Hediyesepeti.com’da bulunan bu şık kutu üzerine öğretmeninizin baş harflerini logo şeklinde yazdırabilir, adını ekletebilir, hatta  “Canım Öğretmenim” gibi bir hitap cümlesi  de ekleterek ona Öğretmenler Günü’nde bu güzel hediyeyi verebilirsiniz. 9 x 9 cm ölçülerindeki siyah ahşap kutu içerisinde 5,5 cm çapında altın renginde metal bir pusula yer almaktadır. Erkek öğretmene hediye seçenekleri arasında bu şık hediyeyi değerlendirebilirsiniz.
                İsimli Deri Cüzdan





                Erkeklere hediye alırken aklımıza gelen başlıca seçeneklerden biri şık bir cüzdan almaktır. Öğretmenler Günü geldiğinde erkek öğretmene hediye olarak da kullanışlı bir cüzdan almayı tercih edebiliriz. Bu dik açılan kaliteli cüzdanın üzerinde öğretmeninizin isminin yazılı olması hediyeyi sıradanlıktan kurtararak onun için anlamlı bir hediye olacaktır. Hakiki deri bu cüzdanın siyah ve kahverengi renk seçenekleri vardır. 12,5 x 10 cm ölçülerindeki kaliteli bu cüzdan erkek öğretmenler için iyi bir Öğretmenler Günü Hediyesi olabilir.

                Kişiye Özel  Gümüş Kol Düğmesi



Erkek öğretmene harika bir hediye seçeneği de gümüş kol düğmeleridir. Hediyesepeti.com’da yer alan ve göz alan bu kol düğmelerinin üzerine kişinin baş harfleri el işçiliği ile işlenmektedir. Kol düğmeleri erkekler için önemli bir aksesuar olduğu için bunun kişiye özel bir şekilde hazırlanmış olması öğretmeninizi çok mutlu edecek, onun için güzel bir hatıra olacaktır.




6 yorum:

Deryayla Lezzetler dedi ki...

Canımmmm nasılsın senden başka sitemi ziyarete gelen kalmadı iyi ki varsın:)
Güzel bir yazı olmuş öpüyorum...

Unknown dedi ki...

Öğretmenler günü yaklaşırken güzel, faydalı bir yazı olmuş .... sevgiler

Benden Sofralarınıza dedi ki...

Güzel bir yazı olmuş.

Pembe Dünyam dedi ki...

merhaba ne hoş bir yazı bu arada bloğunuzu takipdeyim bende beklerim :)

ilhan dedi ki...

Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz ama gönül almak bakımından çok güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler bu uyarıcı paylaşım için.

Zeyno'nun Mutfağı dedi ki...

Tam da öğretmenler günü yaklaşırken ne hediye alacağına karar veremeyen öğrenciler için güzel bir yazı olmuş tatlım :)Sevgiyle kal..