6 Eylül 2012 Perşembe

artan poğaça ekmeklerimizi değerlendirelim

tüm arkadaşlarıma günaydınlar ve sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum.bugün sizlerle  bayatlayan sandviç ve poğaça ekmeklerimizi değerlendirmek adına yaptığım kolay bir tarif paylaşmak istiyorum.aslında tarif yok.malzemeler sizin damak zevkinize göre değişiyor.

bayatlayan sandviç ekmekleri ortadan ikiye kesilir ve üstlerine kahvaltılık margarin sürülür.üzerine dilimlenmiş kaşar peyniri döşenir.
fırının ızgara kısmı açılır ve kaşar peyniri eriyene kadar bekletilir.
domatesli zeytinli ve kaşar peynirli

sucuklu kaşar peynirli

9 yorum:

Derya Sezgin dedi ki...

Canısı günaydın ellerine sağlık çok
leziz öpüyorum.

Swotpisces dedi ki...

offf offff elinize sağlık, yeme de yanında yat...

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Harika görünüyor canım.Gerçekten de bayat sandviç veya ekmeği değerlendirmenin en güzel yolu.
Ellerine sağlık.
Sevgiler...

bir kase lezzet dedi ki...

mmmm çayın yanına harika olur.
aldım missssssssss.

Gurme Şirine dedi ki...

evet çok haklıısn artan hamurları değerlendirmek lazım...
sevgiler...

medine mina dedi ki...

ellerinize saglik hayirli günler :)

kıvırcık bayan/Fatoş dedi ki...

Biz hafta sonları yaparız...Çok güzel gerçekten..Hemde bayat ekmekler değerlenmiş oluyor..

Fatma dedi ki...

yiyelim içelim ama israf etmeyelim ne kadar güzel ve lezzetli olmuş elleriene sağlık sevgiler:)

ay-ser dedi ki...

çok iştah açıcı görünüyor. Zaten peynirli olan herşeye bayılırım, bunlar da çok lezzetli olmalı.