1 paket kakaolu pötübör büskivi
1 su bardağı portakallı irmik
5 su bardağı süt
1 su bardağı tozşeker
bir tencerede süt,irmik ve tozşeker karıştırılır.ocakta kısık ateşte koyulaşana kadar pişirilir.pişen muhallebinin yarısı tepsiye dökülür.üzerine bir sıra kakaolu büskivi dizilir.kalan muhallebi de büskivilerin üzerine dökülür.kalan büskiviler rondoda çekilir ve muhallebinin üzeride serpilir.
1-2 saat buzdolabında bekletilen tatlı soğuyunca servis yapılır.
afiyet olsun.
10 yorum:
ellerine sağlık hemde portakal aromalı enfes olur. afiyet şifa olsun
Ellerinize sağlık. Nefis görünüyor.
Sevgilerimle
http://cocuklarlamutfakta.blogspot.com.tr/
sütlü tatlılarıçok seviyorum. ellerinize sağlık. sevgiler.
iadei ziyarete geldim. Sütlü tatlılara severim ellerine sağlık...
hem pratik hemde harika lezzet ellerine sağlık canım
ablacım ellerine sağlık çok nefis görünüyor tatlın.
hem pratik hemde çok lezzetli..
afiyetle..
Soğuktan herhalde
Canım sürekli tatlı bir şeyler istiyor
Ellerine sağlık
Sevgiler
Ellerine sağlık aromalı nefis bir pasta olmuş,selam ve sevgiler:)
Acaba bende bir daha yapışımda portakallı mı yapsam düz olarak pek sevmiyorum irmik tatlısını portakal ona çok güzel lezzet katmıştır aklımda olsun canımm ellerine sağlık.sevgilerimle.
Ayy harika aksam olunca sasiriyoruz ne yiyeceğimizi :) nefis fikir sevgiler
Yorum Gönder